" Ik waardeer de persoonlijke service die we genieten: professioneel, toegewijd en vlot bereikbaar!
WILLIAM DE PUTTER - MANAGING DIRECTOR – DE PUTTER & CO

BOEKHOUDING

Als accountant en belastingconsulent zorgen we voor de dagdagelijkse en periodieke opvolging van uw onderneming en staan we in voor het opstellen, controleren en verzenden van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

 

U heeft bij ons een vast contactpersoon die uw dossier door en door kent. Vragen? Dan kunt u altijd bij hem of haar terecht per e-mail of telefoon.

 

We plannen ook minstens één keer per jaar een persoonlijk gesprek in om uw resultaten toe te lichten en uw plannen voor de toekomst te bespreken.

 

Met expertogen kijken we naar uw cijfers en vertalen deze naar uw realiteit. Bovendien heeft u online permanent toegang tot uw resultaten en documenten. Wij streven ernaar om de meest recente programma’s te gebruiken om onze services altijd verder te verbeteren.

 

 

Wij bieden:

  • Algemene boekhoudtaken zoals het inboeken aan- en verkopen, inboeken financieel dagboek, btw-aangiftes, jaarlijkse btw-listing en de aangifte van personenbelasting.
  • De jaarafsluiting en opmaak van de jaarrekening
  • Fiscale controle
  • Duiding bij de balansen
  • Opmaak van financiële en ondernemingsplannen
  • Begeleiden van de interne boekhoudafdeling

 

Wij bieden u ook de mogelijkheid om al uw documenten elektronisch te bezorgen. Wij werken hiervoor samen met Billtobox. Hier alvast een kort introductiefilmpje over de werking van ons portaal.