EEN GEDREVEN TEAM

Een aangename en positieve werksfeer vinden wij cruciaal.
Ons team telt 20 professionele vrouwen en mannen die elkaar perfect aanvullen en
heel gedreven klanten adviseren en ondersteunen.

ONTHAAL EN ADMINISTRATIE

Wij regelen binnen Finq alles wat niet met accountancy te maken heeft. Wij zijn het eerste aanspreekpunt, verwijzen de klanten door of helpen ze verder en beheren het secretariaat. We houden rekening met de interne samenwerking en samenhang tussen de collega's.

DOSSIERBEHEERDER

We zijn zeer toegewijd aan onze klanten en collega's en we stoppen niet met werken voordat de klus geklaard is. Voor sommige klanten werken we ook op hun locatie. Dit type klantcontact maakt ons takenpakket eclectisch.

FISCALISTEN

Wij zijn fiscalisten met ervaring in audits. We werken zowel intern als extern voor onze klanten. Dit maakt ons werk bijzonder afwisselend.

HR & KANTOORMANAGEMENT

We beschrijven ons werk als een 'beroep' dat met de jaren leuker en interessanter is geworden. Het kantoor wordt steeds professioneler, er komen nieuwe collega's bij en de handelsomgeving ontwikkelt zich snel, wat ons stimuleert om te blijven leren.

CEO

We zien onszelf meer als ondernemers dan als accountants. Wij zijn de mensen met de visie en het ondernemersgevoel. We richten ons op onze favoriete activiteiten: advies aan ondernemers, het opbouwen van een afdeling voor internationaal advies en het persoonlijke contact met klanten bij ingewikkelde of lastige vragen.